Hippie summer

 Здравейте, скъпи приятели!
Днес реших да ви представя аутфит в “бохемски” стил, който е идеалното решение за предстоящите горещи дни. Наскоро бях вдъхновена от “хипи” модата заради спокойствието и удобството, които лъхат от нея. 
Пусната коса, платфотми, панталонки с висока талия и свободна тениска.. ето така пресъздадох аз своята представа за аутфит в “бохемски” стил. Но тей като накрая установих, че нещо в цялостната визия липсва, добавих новото си любимо попадение- лятна жилетка. Мисля, че е страхотен винтидж акцент.
А вие какво ще кажете за предложението ми?

Hello, dear friends!
Today’s  bohemian inspired outfit is perfect for a hot summer day. I recently have been inspired by the “hippie” style. I like it because of the comfortability, peace and relax it represents.
Loose hair, wedges, hight waisted shorts and a loose t-shirt.. this is how I recreated this style.  I wanted to add a vintage touch to the outfit, so I added this summer vest, which is my favorite item at the moment.
Hope you will like my choice!
xoxo,
K.I.S.S.

0 thoughts on “Hippie summer

  1. Странно ми е защо хората толкова държат да се водят по модата ?! Облеклото е наистина симпатично,но трябва ли човек,който не се интересува от това движение да се облича така само защото е модерно и актуално..Може би ако стане модно човек да си сложи един капак на тенджера на главата,всички ''фешъни'' ще го направят..

  2. Както знаете, това преди всичко е блог за мода, следователно е нормално да се представят неща на дадената тематика. Ако все пак ме познавахте толкова добре, колкото твърдите, щяхте да знаете какво съм целяла да постигна, обличайки се по този начин. Да, може да не се интересувам от това движение във всеки негов аспект, но съм привърженик на символиката в него, както и на стила в модата.
    Не мисля, че човек трябва да е сляпа жертва на модните тенденции, защото има нещо, което е много по-важно и това е стилът. Но пък в крайна сметка всеки има правото да се облича така, както му харесва и ако на някого не му допада, това си е негов личен проблем 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *